Min praksis

HVORDAN ARBEJDER JEG?

At tale med en terapeut har en befriende effekt. Mine klienter beskriver det ofte som en
befrielse at åbne op, undersøge deres følelser, tage sig af problemer eller de ting de er usikre på i livet.

I vores arbejde sammen, kan du forvente fortrolighed, professionalisme, varme og ikke ingen fordømmelse. Respekt for mangfoldighed er afgørende for den terapeutiske proces og et positivt resultat.

Det er vigtigt for mig at udvikle en tillidsfuld forbindelse mellem dig og mig og jeg accepterer og er objektiv, når jeg arbejder med forskelligheder såsom alder, køn, seksuel orientering, religion, samfundsklasser, kultur og nationalitet.

Om mig

Jeg er født i 1964, har en voksen søn og er i en relation. Udover mit terapeutiske arbejde, har jeg i mange år arbejdet som tandplejer på en klinik, som har specialiseret i at behandle patienter med tandlægeskræk.

Om mig

Jeg er født i 1964, har en voksen søn og er i en relation. Udover mit terapeutiske arbejde, har jeg i mange år arbejdet som tandplejer på en klinik, som har specialiseret i at behandle patienter med tandlægeskræk.

Kvalifikationer

Det er vigtigt, at en terapeut har gennemført en grundig og anerkendt uddannelse. Jeg er registreret psykoterapeut, dvs at min uddannelse er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er uddannet på PUC, som står for Psykoterapeutiskuddannelsescenter beliggende på Frederiksberg i København. Derudover har jeg fulgt en del forskellige kurser/uddannelser i bl.a. Internal Family System Therapi, Den Svære Samtale om Sex, Relationel biologisk traumebehandling og Diamantforløbet.

Jeg modtager regelmæssig supervision og har selv som en del af min træning modtaget mange års intensiv terapi. Derfor ved jeg også, hvordan det er at påtage sig denne rejse og har kendskab til nogle af de problemer, man kan støde på undervejs.

Jeg tilbyder en til en terapi, parterapi, onlineterapi for dig som ikke kan møde fysisk op og diamantforløbet til unge 14-25 år og deres pårørende . Diamantforløbet betyder at vi arbejder med vredeshåndtering.

Jeg tilbyder rabat til dig, som kan fremvise en lægehenvisning til en psykolog.

Forskellen på psykoterapeut og psykolog

Psykologien er teori og psykoterapien er praksis.

Psykoterapeuter har i deres uddannelse gennemgået egenterapi og personlig udvikling, da psykoterapeutens vigtigste værktøj er egen person, er de blevet trænet i de psykologiske og psykoterapeutiske teorier og metoder i praksis og mærket dem på egen krop.

Psykoterapeuter har taget en fireårig deltidsuddannelse.

Psykoterapeuter uddannes ikke i at tackle svære sindslidelser eller stille kliniske diagnoser, det vil være i samarbejde med læger, psykologer eller psykiatere.

REGISTREREDE MEDLEMSSKABER

  • Dansk Psykoterapeutforening
  • Psykologfagligt Selskab for klinisk Sexologi